VOEL DE VERANDERING IN JEZELF

RAIN SOUL: ACTIVEERT, VERFRIST, ONTGIFT

WE VERDIENEN ALLEMAAL EEN LEVEN VOL VITALITEIT, ENERGIE EN GELUK. ALS WE GEZOND ZIJN, VOELEN WE ONS GEWELDIG EN ZIJN WE OP ONS BEST. WE KUNNEN ALLES BEREIKEN.

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. SOUL’s krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest. Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werd. Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain International is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken. Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt.

NIET GENETISCH GEMODIFICEERD

De ingrediënten van Rain Soul zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. We gebruiken geen schadelijke pesticiden of andere, natuur veranderende processen; Rain International staat voor natuurlijke zaden.
GMO FREE, Food the way nature intended

KOUD PERSEN

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe we de geconcentreerde voeding uit die zaden verkrijgen. We gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten wateroplosbare antioxidanten. Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. We laten dit in al onze producten absorberen. Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Je zult je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm hebt ingenomen.

STEL JE VOOR ...

... zo klein en het bevat het antioxidant equivalent van 8-10 porties fruit, 8-10 porties groenten en 2-3 porties gezonde vetzuren.
In feite bevat het zaad 30 maal meer voedingsstoffen en antioxidante potentie dan het omringende vruchtweefsel

TESTEN EN BEWIJZEN

We testen onze producten in het lab om ervoor te zorgen dat ze voor de mensen doen wat ze beweren te doen. Onafhankelijke bioanalytische laboratoria ten dienste van de nutraceutische, voedsel-, farmaceutische en cosmetische industrie hebben onze producten getest als effectieve voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit bevorderen.
SOUL is Halal, NSF (Public Health and Safety Organization) en GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd.

DE ZADEN IN RAIN SOUL

ZWARTE KOMIJN ZAAD

Zwarte komijn (ook bekend als Nootmuskaatbloem of Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar, waardoor dit ingrediënt één van de veiligste plantenextracten voor menselijke consumptie is. Ze werden zelfs in Toetanchamons tombe gevonden. Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijnzaad aantonen. Zwart komijnzaad is een adaptogeen - wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogt.
Honderden studies zijn op zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden met de bestrijding van gezondheidsproblemen helpen. Zwarte komijnzaden bevatten meer dan 100 chemische verbindingen. Naast kristallijn nigellone wat als het primaire actieve bestanddeel wordt beschouwd, bevatten zwarte komijnzaden: thymoquinone, beta sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, eiwit, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.
Zwarte framboos zaden bevatten fytonutriënten waaronder ellagitannine en anthocyanen. Dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties
helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid verbeteren. In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit.
Antioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen van nature in het lichaam zitten of door blootstelling aan giftige stoffen uit het milieu.
Hoewel ellagitanninen in de meeste bessen voorkomen, bevatten frambozen de hoogste niveaus.
Zwart framboos zaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde
lichaamsfuncties ondersteunt.

ZWARTE FRAMBOZEN ZAAD

CHARDONNAY DRUIVENPITTEN

Chardonnay druivenpitten bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract.
Proanthocyanidinen zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen en cognitieve functies als gevolg van het smoren van vrije radicalen en tegen collageen beschermingseffecten.
Proanthocyanidinen zijn vooral effectief in het neutraliseren van de hydroxylradicaal, de schadelijkste van alle vrije radicalen evenals lipide peroxiden. Proanthocyanidinen bleken ook merkbaar het ontstaan van lipideperoxidatie te vertragen en een effectieve chelaat van ijzerionen. Chardonnay druivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen en dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

D-RIBOSE

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel.


Ribose is ook aanwezig in RNA (ribonucleïnezuur), dat één van de voornaamste informatiedragers van levende organismen is. Oxidatieve stress wordt gemeten door schade van vrije radicalen aan cellen. Gelukkig gaat ons lichaam dagelijks met dit probleem om.
Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. Daarom moeten we het aanvullen met D-ribose teneinde het energiesysteem van de cellen te regenereren.

D-ribose levert een synergetisch effect aan Soul’s mengsel van chardonnay druivenpitten, zwarte frambozen zaad en zwart komijnzaad, door de voordelen van elk te verveelvoudigen.

SOUL KRIJGT „GOLD” CERTIFICERING VAN BRUNSWICK LABS

Brunswick Labs, een wereldwijd onafhankelijk partij in antioxidant R&D en testen, heeft een test ontwikkeld voor ‘Total ORAC’ voor Voedsel en Voedingsmiddelen genaamd Total ORACfn. Total ORACfn is een doorbraak in uitgebreide antioxidant testen voor voedsel en voedingsmiddelen. Total ORACfn levert een waardevolle kwantitatieve analyse van een breed spectrum aan antioxidant potentieel voor de evaluatie van olie- en wateroplosbare bestanddelen.

  • Een “gold” standaard voor consumentenvertrouwen.
  • Bewijs van verantwoord testen.

ORAC 5.0

Er zijn vijf belangrijke reactieve species in het lichaam: peroxyl radicalen, hydroxylradicalen, peroxynitriet, superoxide anion, en singletzuurstof. Total ORAC biedt een middel voor de totale antioxidante kracht van een voedingsproduct/voedingssupplement tegen de vijf
belangrijkste reactieve species. De verbindingen in Soul bieden een antioxidante bescherming tegen al deze radicalen.

SOUL LEVERT
SOUL ORAC SCORE

7300 is door de USDA aanbevolen dagelijkse gemiddelde ORAC waarde van groenten en fruit in de Verenigde Staten. Brunswick Labs heeft de ORAC score van SOUL op 8990 gemeten. Een zakje met Soul verslaat dagelijks aanbevolen groente en fruit score met 1690

BRUNSWICK HEEFT SOUL GETEST MET DRIE CEL-GEBASEERDE TESTEN DIE PRIMAIRE CELLULAIRE MECHANISMEN METEN

deze testen zijn:

CELLULAIRE ONSTEKINGSREMMENDE ANALYSE

Deze test meet het vermogen van SOUL tot de vorming van NFkB, een ontstekingsremmend eiwit en biomarker van systemische ontstekingsremmer.

Resultaat: Wel 33% remming van de cellulaire ontsteking.

CELLULAIRE ANTI-VEROUDERING ANALYSE

Deze test meet het vermogen van de SOUL om SIRT1, een eiwit dat in verband wordt gebracht met de levensduur van levende zoogdieren te stimuleren.

Resultaat: 62% verhoging van de stimulatie van de antiverouderingsenzym SIRT1.

Resultaat: significante reductie van vrije radicalen in vergelijking met het gemiddelde.

CELLULAIR ANTIOXIDANT ANALYSE

Deze test meet het vermogen van SOUL om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door peroxyl, een zuurstofradicaal.

* Gemiddelde van alle voedingsproducten getest door Brunswick Labs.

16 REDENEN

OM SOUL TE GEBRUIKEN

Kan ontstekingsprocessen effectief verminderen in het lichaam *

Kan de veroudering van cellen aanzienlijk vertragen *

Versnelt de regeneratie processen in het lichaam

Toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen

Neutraliseert de schade van vrije radicalen

Ondersteunt de cardiovasculaire functies

Draagt bij aan een optimaal lichaamsgewicht

Vermindert spierpijn na trainingen

Helpt DNA-schade te verminderen

Verlevendigt de huidskleur

Diverse en hoogwaardige voedingsstoffen

Uitstekende bron van essentiële vetzuren

Grote bron van Resveratrol

Veilig voor alle leeftijden

Geen genetische gemodificeerde zaden

Verhoogt het welzijn

* Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte. Als je ziek bent, raadpleeg een dokter.

BECOME MORE

BESTEL SOUL

Aanbevolen hoeveelheden verschilt per persoon. Begin elke dag met het nemen van 1-4 zakjes met Soul en pas het aan als dat nodig is voor uw levensstijl.

ONTDEK SOUL

UP