HET BESTE GROEN UIT DE NATUUR

ZADEN

Het is een eenvoudig concept, en het zal je zeker aanspreken.
We hebben gekozen voor het beste van Moeder Natuur en de rijke eigenschappen van voeding uit zaden samengebracht in unieke producten die zijn samengesteld voor een optimale gezondheid.

GGO VRIJ

Rain Core is een GGO-vrij product. Dit betekent dat het geen gemodificeerde organismen bevat of is gemanipuleerd met bacteriën, virussen of andere planten; en is daardoor vriendelijker voor het milieu. Rain Core draagt in hoge mate bij aan een groot deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente. Rain Core biedt een aantal van de meest krachtige groenten die er zijn.

 

 

KOUD GEPERST

Producten van Rain International worden vervaardigd in een eersteklas productiefaciliteit, waar uitsluitend GGO-vrije ingrediënten worden verwerkt. Ons unieke koudpers productieproces laat geen schadelijke chemische afvalstoffen achter en het stoot geen schadelijke dampen uit in de atmosfeer. Het vermijden van chemische stoffen en hoge temperaturen tijdens
het productieproces blijkt de zaden ten goede te komen: Door de zorgvuldige bewerking blijft de voedingswaarde intact.
Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij de volledige controle hebben over ons productieproces. Wij zorgen ervoor dat elke sachet van de hoogste kwaliteit is en wij staan voor 100% achter elk sachet. Met een certificatie van zowel de NSF (Amerikaans instituut voor openbare gezondheid en veiligheid) en INFANCA (Halal) kun je er van op aan dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Tijdens de productie worden testen en inspecties gedaan om ervoor te zorgen dat aan de CGMP standaarden (Current Good Manufacturing Standards) wordt voldaan.

RAIN CORE: BIJTANKEN, OPLADEN, BESCHERMEN

VERZACHT PIJN OP NATUURLIJKE WIJZE

REGULEERT BLOEDSUIKER

STIMULEERT GEWICHTSVERMINDERING

VOORZIET IN DE MEESTE DAGELIJKSE VITAMINES EN MINERALEN

IS EEN KRACHTIGE ANTIOXIDANT

BESTRIJDT HUIDAANDOENINGEN

VERZACHT HET SPIJSVERTERINGSTELSEL

ONTGIFT

WERKT ONTSTEKINGSREMMEND

VERHOOGT OPNAME VAN VITAMINES EN MINERALEN

ORGANEN VOEREN ELKE MINUUT HONDERDEN FUNCTIES UIT, MAAR OOK FALEN ZE ELKE DAG

Per dag ondergaan ongeveer 79 mensen een orgaantransplantatie. En er is een nog veel groter aantal dát er een nodig zou hebben. Onze prachtige biologische machines kunnen een leven lang meegaan, maar de tijd en zware inspanningen eisen
hun tol. Beschouw de vele orgaansystemen in je lichaam (cardiovasculair, spijsvertering, uitscheiding, het immuunsysteem, enz.) als een ingewikkelde motor met een perfect binnenwerk en aandrijving. De longen brengen zuurstof binnen, het hart geeft de zuurstof door aan de andere organen via slagaders en het bloed, dat ook voedingsstoffen bevat die door de maag en darmen zijn verteerd en zijn gefilterd door de nieren, enzovoort. Deze innerlijke motor moet vaak worden bijgetankt met de allerbeste voeding. Indien je dat niet doet dan kun je te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen.

WAT ZIT ER IN RAIN CORE

ZWARTE KOMIJNZAADOLIE

Zwarte komijnzaad bevat meer dan honderd scheikundige verbindingen. Er zijn honderden studies gedaan naar zwarte komijn die hebben aangetoond dat de bestanddelen van dit zaad helpen om gezondheidsklachten te bestrijden.

MARIADISTELZAAD

Mariadistel is één van meest krachtige leverontgiftende middelen ter wereld. Het actieve antioxidantdeeltje in Mariadistel is het flavoïdecomplex genaamd Silymarin. Dit antioxidant is één van de meest krachtige ontgiftende middelen voor de lever.

VEENBESZAAD

De olie uit het zaad van de veenbes bevat een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, fosfolipiden, fytosterolen en een grote hoeveelheid antioxidanten die een grote hoeveelheid gezondheidsvoordelen heeft.

BOERENKOOL

Kool wordt ook wel het “oorspronkelijke superfood” genoemd en bevat een hoog gehalte aan zwavel en voedingsvezel. Zwavel helpt bij de vertering en absorptie van vet, evenals het regelen van bloedsuiker.

CHLORELLA

Chlorella bestaat voor ongeveer zestig procent uit eiwit, en levert dezelfde kwaliteit eiwit als eieren. Het is tevens
een goede bron van vetoplosbare vitamines, choline, essentiële mineralen en vezels.

SPIRULINA

Spirulina kan helpen hersenfuncties te verbeteren, het aantal witte bloedcellen te verhogen, de aanmaak van antistoffen te stimuleren, de leverwerking bevordert, en zelfs meer. Het kan ook helpen bij bijna elk voedingstekort door haar onvergelijkbare concentratie aan vitamines en mineralen.

TARWEGRAS

Tarwegras is samengesteld uit jonge scheuten tarwe voordat deze uitgroeien. De hoge concentratie aan bladgroen, vitamines, mineralen en enzymen in tarwegras maken het tot een superfood.

PAARDENBLOEM

Paardenbloemwortels, -sap en –bladeren zijn een krachtige manier om ons lichaam gezond te houden, variërend van het verbeteren van de leverfunctie tot het bestrijden van huidaandoeningen.

ALOË VERA

Aloë vera kan helpen het verterings- en darmsysteem te verzachten.

BLADGROEN

Bladgroen wordt gebruikt om tal van gifstoffen via de lever te verwijderen en het blijft een sleutelbestanddeel om essentiële ontgiftingsfuncties te verbeteren.

ONDERZOEK DOOR DERDEN

IMMUNITEIT

Core ondersteunt een gezond immuunsysteem door het blokkeren van een chemische stof, il-1β. deze wordt in verband gebracht met het verzwakken van het immuunsysteem.

ANTIOXIDANT BESCHERMING

60 ml core bevat drie keer de hoeveelheid aan antioxidant bescherming van de door de U.S.D.A. (het amerikaanse ministerie van landbouw) top fruit- en groentesoorten. het heeft meer dan acht keer de beschermende kracht tegen singletzuurstof, een van de meest voorkomende en meest schadelijke oxidanten.

ALGEHELE GEZONDHEID

60 ml core bevat hetzelfde aantal proanthocyanidinen (een type antioxidant) als is terug te vinden in 105 ml van het fruit uit de top 20 fruit van U.S.D.A. proanthocyaniden zijn bestanddelen die in verband worden gebracht met veel gebieden van de gezondheid. Door hun binding met collageen, wordt de flexibiliteit van de huid bevordert, en de elasticiteit en gezondheid van de cellen bevorderd. deze stoffen kunnen ook bijdragen aan de bescherming van het lichaam tegen zonnebrand. Ze bevorderen de flexibiliteit van de gewrichten en aderen, terwijl proanthocyaniden ook goed zijn voor het bloed en de haarvaatjes.

67% MEER PAC’S

Proanthocyanidinen (PAC’s) zijn een grote en belangrijke familie van plantaardige bestanddelen. Het is aangetoond dat zij buitengewone antioxiderende eigenschappen hebben. Bovendien zijn ze ontstekingremmend en ze ondersteunen de immuniteitsfuncties. Hoge concentraties worden aangetroffen in fruit en andere plantaardige bronnen zoals druiven, cacao en veenbessen. 
Omdat CORE uit zaden bestaat, hadden we verwacht dat CORE een hoge concentratie aan PAC’s zou kunnen hebben. We hadden gelijk. Testresultaten tonen aan dat de concentratie van PAC’s in CORE 1,67 keer zo hoog is als het gemiddelde van de U.S.D.A. voor de door hen samengestelde top 20 van fruit. PAC’s zijn slechts één voorbeeld van de bestanddelen in de unieke zadensamenstelling van CORE. Deze krachtige antioxidanten dragen zeker bij aan de indrukwekkende ORAC5.0 waarden van CORE.

3X ZO VEEL ANTIOXIDANTBESCHERMING ALS DE MEEST GECONSUMEERDE FRUIT- EN GROENTESOORTEN.*

* U.S.D.A. GEMIDDELDE PER PORTIE VAN DE MEEST GECONSUMEERDE FRUIT- EN GROENTESOORTEN IN DE V.S.

IMMUUNRESPONSE IN DE CELLEN

Cellulair immuniteitsonderzoek laat het remmende vermogen zien op het expressie/productie niveau van IL-1β in menselijke cellen. IL-1β fungeert als een biomarker voor de immuunrespons.

Cytokines zijn regulerende eiwitten die door het immuunsysteem worden aangemaakt en zij fungeren als cellulaire mediatoren van immuunreacties en ontstekingsreacties.

IL-1β Remming (μG per ML).
Bron: Brunswick Labs, Bell Advisory

Het onderzoek meet de cellulaire remming van interleukine-1 beta (IL-1β) van het testmateriaal, door gebruik van CORE. Menselijke cellen eerst behandeld (met of zonder testmateriaal) om natuurlijke opname in de cellen mogelijk te maken. De cellen werden blootgesteld aan een ontstekingsinductor, die normaal gesproken IL-1β productie stimuleert en zich volgens verder ontwikkelt tot een ontsteking door een reeks cellulaire signaleringen. Wanneer er een IL-1β remmer aanwezig is in de cellulaire omgeving, vermindert de productie van IL-1β. De mate van afremming wordt bepaald door het niveau van de verminderde IL-1β productie.

Dit cellulair immuunsysteemonderzoek toont aan dat CORE IL-1β remt, een belangrijke biomarker voor immuunrespons. Een veilige concentratie CORE kan zelfs IL-1β tot 67% doen tegen gaan. Antioxidanten zijn bekend om de ondersteuning van het immuunsysteem en het blijkt dat vooral de bescherming tegen singledzuurstof belangrijk is. Dit omdat er een sterk verband bestaat tussen singledzuurstof en de productie van IL-1β.

KOOL
SPIRULINA

ALOE VERA
BLADGROEN
VEENBESZAAD

MARIADISTELZAAD
CHLORELLA
PAARDENBLOEM

ZWARTE KOMIJNZAADOLIE
TARWEGRAS

ORAC & SINGLET ZUURSTOF

De vijf belangrijkste reactieve vormen (vrije radicalen) die zich in het lichaam bevinden, zijn:

peroxylradicalen, hydroxylradicalen, peroxynitriet, superoxide anion, en singlet zuurstof. ORAC5.0 biedt een maatstaf voor de totale antioxidantkracht van voedsel of voeding tegen deze vijf reactieve vormen. Het ORAC resultaat wordt uitgedrukt in micromol trolox equivalentie (μmol TE) per gram.

  • Meet het antioxidantvermogen ten opzichte van de 5 primaire radicalen
  • De industriestandaard voor breed-spectrum antioxidant onderzoek


Net als Soul, voorziet CORE in een evenwichtige bescherming tegen alle van de 5 belangrijkste vrije radicalen. 45 ml CORE levert zelfs 3 keer zoveel complete antioxidantbescherming als de meest geconsumeerde fruit en groente, gebaseerd op gegevens van de U.S.D.A. en Brunswick Labs.

SINGLETZUURSTOF

De CORE ORAC waarde voor SOAC, oftewel de singletzuurstof radicaal, is uitzonderlijk, singletzuurstof is schadeijk voor het immuunsysteem. 60 ml CORE bevat meer dan 8 maal de beschermende kracht zoals voorgeschreven door de U.S.D.A. Top 20 fruiten groentesoorten tegen singlet zuurstof, waarvan bekend is dat het schadelijk is voor het immuunsysteem.

REDENEN

OM RAIN CORE TE GEBRUIKEN

Kan beschermen tegen DNA-schade*

Kan je lichaam helpen vitamine C en E op te nemen*

Kan helpen een gezond immuunsysteem te ondersteunen*

Kan helpen de bloedtoevoer naar de hersenen te ondersteunen*

Kan een gezonde werking van de lever ondersteunen*

Kan de mitochondriale functie (mitochondriën zijn de energiefabriekjes van de cel ondersteunen*

Kan helpen met het behouden van de bloedsuikerspiegel (indien binnen de normale grens)*

* Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte. Als je ziek bent, raadpleeg een dokter.

BECOME MORE

BESTEL CORE

Aanbevolen hoeveelheid: 1 per dag

WAAROM ZADEN

UP